Šindel – sibirski macesen

Pokličite nas za ceno.

Opis

Material za kritino – Lesene skodle

so lesene deske izdelane v obliki ploščič določenih velikosti, ki se uporabljajo za kritino na strehi in fasadah.

Za izdelavo skodel mora biti les klan in ne žagan. Material iz katerega so s klanjem vzdolž lesnih vlaken izdelane skodle / šindel podjetja Sibir Wood Trading d.o.o. je les najboljših vrst sibirskega macesna in trepetlike.

Z uporabo skodel oziroma šindla, kvalificirani mojstri ustvarjajo strehe izjemne lepote, ki imajo med drugim lastnosti, kot so ekološka neoporečnost, zanesljivost, vzdržljivost, odlične protihrupne lastnosti, toplotna izolacija ter lepota. Strešna kritina v obliki skodel je ena najbolj okolju prijaznih materialov. Zato jo vedno več lastnikov nepremičnin uporablja za strehe svojih hiš.
Sodobni oblikovalci pogosto uporabljajo skodle za okrasitev fasade in notranjih prostorov.

Lesena fasada lahko z svojo lepoto in strukturo materiala spremeni najbolj skromno in preprosto stavbo v vrhunski gradbeni objekt. Skodle v tem primeru pomagajo skriti nepopolnosti sten in druge pomanjkljivosti, ki so bile ugotovljene po gradnji, ter podariti stavbi edinstveni in izvirni videz.

Dodatne informacije

Dolžina

20 cm, 25 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm

Material in način izdelave

Skodle (šindel) radialnega klanja iz Sibirskega macesna, Skodle (šindel) tangencialnega klanja iz Sibirskega macesna, Skodle (šindel) radialno žagane iz Sibirskega macesna, Skodle (šindel) radialnega klanja iz trepetlike, Skodle (šindel) radialno žagane iz trepetlike