TERASNA DESKA - Macesen


Showing all 5 results

Showing all 5 results


Terasne deske

Cena: Od 1.05 € (Cenik)

Debelina: 20, 27 mm

Širina: 90, 115, 143 mm

Dolžina: 2, 3, 4, 5, 6 m

Razred: Ekstra A, AB, BC

Terasne deske so izdelane v naši tovarni v Krasnojarski regiji (Rusija) iz trdnega in obstojnega žaganega lesa Sibirskega macesna po temeljitem kontroliranem sušenju v sušilnih komorah.

Naše podjetje Sibir Wood Trading d.o.o. vam predlaga les za terase iz Sibirskega macesna po najboljši ceni v Sloveniji. Za lesene terase vam lahko ponudimo terasne obloge, ki so rebraste ali gladke in tudi les za podkonstrukcijo.

Naši izdelki so skladni z zahtevami standarda GOST 8242-88.

terasa-iz-desk-z-narebreno-povrsino

Izdelki so že pripravljeni za vgradnjo in ne potrebujejo dodatne zaščite zaradi značilnosti macesnovega lesa, ki vsebuje veliko smole, ne gnije, ter je zelo odporen na vremenske vplive in plesen. Po želji lahko deske premažete z oljem ali lužite, da dobijo še bolj privlačen videz ter ohranijo naravno barvo lesa.
Rebraste deske iz sibirskega macesna so primerne za izdelavo lesene terase, podesta, vrtnih poti, tal na balkonih, v savnah in okoli bazenov.

Rebrasta površina desk ne drsi in preprečuje možnost morebitnega padca.

Gladka terasna deska iz sibirskega macesena

Macesnove deske z gladkimi robovi so univerzalni in najpogosteje se uporabljajo za lesene fasade, zunanje in balkonske ograje.

Terasne deske in drugi izdelki iz Sibirskega macesna so zelo priljubljene med kupci zaradi dobrih razmer med kvaliteto in ceno ter dolgo življenjsko dobo.

Izbira terasnih desk iz Sibirskega macesna odpravi dve težave hkrati – ustvari lep zgled, ki ne potrebuje dodatne obdelave in zgradi zdravo, ekološko prijazno okolje vašega doma.

Cene za terasne deske so odvisne od kakovosti lesa, prisotnosti grč, njihovega števila in velikosti.

Terasna deska razreda Ekstra A je poplnoma čista, brez grč.

Majhno število drobnih grč je lahko prisotno na izdelkih AB kakovosti.

Na deskah BC kakovosti se najdejo večje grče, ki sicer ne vplivajo na moč in življenjsko dobo izdelka in mu dajo še bolj avtentični videz.